За нас

За нас

За нас

ТРИЗВЕЗДНИЯТ ХОТЕЛ "ЛУКСОР" Е РАЗПОЛОЖЕН В САМИЯ АДМИНИСТРАТИВЕН  И КУЛТУРЕН ЦЕНТЪР НА ГРАД БУРГАС, В БЛИЗОСТ ДО Ж.П. И АВТОГАРАТА И НА 150 М. ОТ ЦЕНТРАЛНИЯ ПЛАЖ.

ХОТЕЛЪТ Е НА ТРИ ЕТАЖА С ОРИГИНАЛЕН ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН В СТИЛИСТИКАТА НА ДРЕВНИЯ ЕГИПЕТ И ВИ ПРЕДОСТАВЯ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЪЧЕТАЕТЕ БИЗНЕС И ПОЧИВКА. НА ВАШЕ РАЗПОЛОЖЕНИЕ СА 27 ДВОЙНИ СТАИ  И 9 СТУДИА, В КОИТО ЩЕ НАМЕРИТЕ ВСИЧКИ УДОБСТВА, НА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОБРИ ЦЕНИ.

СТАИ

НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ЩЕ ИЗПОЛЗВАТЕ СТАЯТА КАТО ДВОЙНА ИЛИ ЕДИНИЧНА, СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ РАЗПОЛАГАТЕ С ПРОСТОРНА, КЛИМАТИЗИРАНА СТАЯ, ОБОРУДВАНА СЪС СЕЙФ, ТЕЛЕФОН, ИНТЕРНЕТ, МИНИ БАР, ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ С 120 КАНАЛА, САМОСТОЯТЕЛНА БАНЯ С ДУШ-КАБИНА И СЕШОАР.

СТУДИА

ЗА ВАШЕТО КОМФОРТНО ПРЕБИВАВАНЕ И УДОБСТВО НА ЦЯЛОТО ВИ СЕМЕЙСТВО ХОТЕЛ “ЛУКСОР” ВИ ПРЕДЛАГА НАСТАНЯВАНЕ В СТУДИО СЪС СПАЛНЯ И САМОСТОЯТЕЛНО ЛЕГЛО. ВСИЧКИ СТАИ ПРЕДОСТАВЯТ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ДОПЪЛНИТЕЛНО ЛЕГЛО.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

ПРАНЕ, ГЛАДЕНЕ, ХИМИЧЕСКО ЧИСТЕНЕ, ОБРАБОТКА НА КРЕДИТНИ КАРТИ, БАНКОВО ОБСЛУЖВАНЕ, ТАКСИМЕТРОВИ УСЛУГИ, КОЛИ ПОД НАЕМ, ИНТЕРНЕТ, ЕЛЕКТРОННА ПОЩА, ПРИНТИРАНЕ, КОПИРАНЕ, ФАКС УСЛУГИ, ИЗПРАЩАНЕ НА ПИСМА И КАРТИЧКИ, СЪБУЖДАНЕ, РУМ СЪРВИС

РЕСТОРАНТ

В МОДЕРНИЯ ИТАЛИАНСКИ РЕСТОРАНТ “ЛУКСОР” МОЖЕ ДА СЕ НАСЛАДИТЕ НА ОРИГИНАЛНИ ИТАЛИАНСКИ СПЕЦИАЛИТЕТИ, ДА ПРАЗНУВАТЕ С ПРИЯТЕЛИ ИЛИ ДА ПРОВЕДЕТЕ БИЗНЕС ОБЯД ИЛИ ВЕЧЕРЯ.

ЛОБИ БАР

ДЕНОНОЩНО ЗА ВАС РАБОТИ  ЛУКСОЗЕН ЛОБИ БАР, КОЙТО ВИ ПРЕДЛАГА ОТБРАНИ НАПИТКИ, ОТЛИЧНО ОБСЛУЖВАНЕ И РУМ СЪРВИС.

ЗА УСПЕХА НА ВАШИЯ БИЗНЕС МОЖЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ БЕЗЖИЧЕН ИНТЕРНЕТ В РЕСТОРАНТА, ЛОБИ-БАРА И ФОАЙЕТО НА ХОТЕЛА.

КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА

ЗА КОНФЕРЕНЦИИ, ПРЕЗЕНТАЦИИ, СЕМИНАРИ, ФИРМЕНИ СЪБРАНИЯ И ДР. МОЖЕ ДА НАЕМЕТЕ ПОЧАСОВО ИЛИ ЦЕЛОДНЕВНО КОНФОРТНА КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА С 30-35 МЕСТА, ЕКРАН, МУЛТИМЕДИЯ  И ВЪЗМОЖНОСТ ЗА КАФЕ - ПАУЗИ.

ВИСОКОКВАЛИФИЦИРАНИЯТ И УСМИХНАТ ЕКИП НА ХОТЕЛ “ЛУКСОР” ВИ ОЧАКВА С ВНИМАНИЕ И ГОТОВНОСТ ДА СЕ ОТЗОВЕ НА ВСЯКА ВАША МОЛБА, ЗА ДА БЪДЕ ПРЕСТОЯТ ВИ ПРИЯТЕН И ПОЛЗОТВОРЕН.

ЗА  ВАШАТА ПЪЛНОЦЕННА ПОЧИВКА НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ НА ГОСТИТЕ НА ХОТЕЛА БЕЗПЛАТНО СЕ ПРЕДЛАГА:

ФИТНЕС ЦЕНТЪР

ПАРНА БАНЯ

БИЗНЕС ЦЕНТЪР

ДОБРЕ ДОШЛИ.